Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι & Προϋποθέσεις

www.myAIA.gr

 ACH Web Electronic Services

Η εταιρία μας διαθέτει ιατρικά και οδοντιατρικά είδη σε αναλώσιμα, μηχανήματα, εργαλεία και όργανα.  Διαχειριζόμαστε  πάνω  από 14.000 κωδικούς προϊόντων, γεγονός που μας καθιστά από τα  μεγαλύτερα e-shop στην Ελληνική επικράτεια.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με οποιοδήποτε από τα προϊόντα μας ή θέλετε  πρόσθετες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο support@myaia.gr  και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε.


Αγοράζοντας για το Ιατρείο σας, το Κατάστημά σας ή το Σπίτι σας

Το e-πολυκατάστημά μας, είναι η βιτρίνα μας, μέσω της οποίας ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας, για να βρούμε τα προϊόντα που χρειάζεστε και θέλετε να προμηθευτείτε.  Στη βιτρίνα μας, όπως είναι φυσικό και λόγω του τεράστιου όγκου κωδικών - προϊόντων, δεν περιέχεται το 100% της γκάμας μας.  Επομένως εάν δεν βρίσκετε κάτι που σας ενδιαφέρει, απλά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω, e-mail ή της σελίδας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας και εμείς θα σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα, την τιμή και όποια άλλη απορία έχετε.

Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την τροποιίηση, κατάργηση, ανανέωση, αντικατάστατη, των προϊόντων των εταιριών που περιέχονται στην ιστοσελίδα, η οποία μπορεί να γίνει από τους κατασκευαστές, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.  Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

Εγγραφή

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό (ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ), καταχορώντας τα παραγματικά στοιχεία που σας ζητούνται, με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες, κεφαλαία γράμματα και μόνο εφόσον συμφωνείτε και αποδέχεστε το σύνολο των Όρων και Προϋποθέσεων που περιέχονται στο παρόν κείμενο.  Εφόσον έχετε ακολουθήσει ορθά τις παραπάνω οδηγίες, θα ακολουθήσει ο έλεγχος από το διαχειριστή του e-πολυκαταστήματος, ο οποίος θα εγκρίνει ή όχι την εγγραφή σας.  Να γνωρίζετε ότι χωρίς έγκριση δεν ενεργοποιείται ο λογαριασμός σας και δεν θα μπορείτε να εισέρχεστε στις επιπλέον πληροφορίες και παροχές.  Σκοπός της εγγραφής σας είναι η εξοικονόμιση χρόνου, από την αποφυγή της συνεχούς εισαγωγής των στοιχείων σας, σε κάθε παραγγελία που κάνετε. Επιπλέον, μπορείτε να βλέπετε παλαιότερες παραγγελίες σας κ.λ.π.

Αγορές

Αγορές μπορείτε να κάνετε είτε έχετε Λογαριασμό στο e-κατάστημά μας είτε όχι!  Απ ' ευθείας από το e-πολυκατάστημά μας με το καλάθι, e-mail, ή την επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας μας http://www.myaia.gr/index.php?route=information/contact .   Οι αλλαγές σε εκπτώσεις και προσφορές γίνονται χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, αλλά θα αναφέρονται πάντα στο e-mail επιβεβαίωσης.  Εφόσον είσατε πελάτης του καταστήματός μας και έχει συμφωνηθεί έκπτωση, κάνετε την παραγγελία σας κανονικά και η έκπτωση (όπως και τα έξοδα αποστολής) θα περιλαμβάνονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.  Οι φωτογραφίες των προϊόντων, είναι ενδεικτικές για την εύρυθμη λειτουργία του e-πολυκαταστήματός μας.  Οι φωτογραφίες στις συσκευασίες μπορεί να διαφέρουν, όχι όμως και οι ουσίες - χαρακτηριστικά του αντίστοιχου προϊόντος.

Η εταιρία δεν ευθύνεται για την διαθέσιμότητα των προϊόντων τη στιγμή της παραγγελίας, μιας και δεν είναι αυτή ο εισαγωγέας, αλλά μεταπράτης.  Για παραγγελίες ή μέρος τους που θέλετε να ακυρώσετε λόγω μη διαθεσιμότητας, μπορείτε να το κάνετε με ένα απλό e-maiil στην εταιρία.  Τα αντίστοιχα χρήματα σας θα σας επιστραφούν σε τραπεζικό λογαριασμό της αρεσκείας σας, χωρίς όμως τυχόν επιβαρύνσεις τόκων, εντολών ή άλλων χρεώσεων που δεν εισπράττει η εταιρια.

Παραγγελίες σε εκκρεμμότητα που δεν οφείλεται στη διαθεσιμότητα, θα παραμένουν ενεργές για 4 εργάσιμες ημέρες.  Με τη λήξη της 4ης εργάσιμης, παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα και μαζί της η οποιαδήποτε έκπτωση και προσφορά.  Εφόσον ενδιαφέρεστε ακόμη, θα πρέπει να τοποθετήσετε εκ νέου παραγγελια, που όμως θα ακολουθείται από την τρέχουσα τιμολογιακή κατάσταση (μπορεί δηλαδή να μην ισχύει πλέον η έκπτωση ή η προσφορά).

Η εταιρεία ACH Web Electronic Services - www.myaia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν προβλήματα που προκείψουν, από τη χρήση των προϊόντων που πουλήθηκαν από αυτήν.  Τα προϊόντα που πωλούνται μέσω αυτής, πρέπει να χρησιμοποιούνται από εξειδικευμένους ιατρούς, που γνωρίζουν ακριβώς τη χρήση και τις δοσολογίες.  Η αγορά των προϊόντων γίνεται με ευθύνη του αγοραστή και μόνο.

Διαδικασία Αγορών

Η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας στα προϊόντά μας, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως χονδρική ή λιανική πώληση, προσφορές, ποσότητες, δωροεπιταγές κουπόνια κ.λ.π. Για το λόγο αυτό, δεν περιέχονται τιμές στα προϊόντα.  Επιλέγετε τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι σας και προχωράτε στην ολοκλήρωση της "παραγγελίας" σας.  Εμείς απαντούμε με τις τιμές, τις διαθεσιμότητες και τα έξοδα αποστολής, της παραγγελία σας, καθώς επίσης και με τους τραπεζικούς λογαριασμούς που θα γίνει η εξόφλησή της.  Η αποδοχή και επιβεβαίωση από πλευράς σας θα είναι η εξόφληση της παραγγελίας.  Με την ενημέρωση της τράπεζας, γίνεται και η αποστολή της από εμάς.


Εξόφληση Αγορών

Οι αγορές σας εξοφλούνται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας, πριν την αποστολή τους. Τα στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών περιέχονται στην επιβεβαίωση που σας στέλνουμε εμείς.


Φορολογικές επιβαρύνσεις

Όλες οι παραγγελίες επιβαρύνονται με τον νόμιμο ΦΠΑ που προβλέπεται από το Ελληνικό Κράτος.

Τρόποι Παράδοσης

  • Με συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) (μικρά - ελαφριά προϊόντα).
  • Με ιδία μέσα όπου αυτό είναι εφικτό και με δυνατότητα αντικαταβολής.
  • Εταιρίες ταχυμεταφοράς, πρακτορεία, μεταφορικές ή όποιο άλλο μέσο προτείνεται από τον πελάτη, με δική του επιβάρυνση και με εξόφληση με τραπεζική κατάθεση πριν την αποστολή τους.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνει κάθε Χρήστης στην Ιστοσελίδα θα διατηρούνται από την Εταιρεία σε απόλυτη συμμόρφωση με τη νομοθεσία περί απορρήτου και περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τα οριζόμενα, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, στον Ν.2472/1997 (ΦΕΚ 50/Α/10.04.1997) για την «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και στον Ν.3471/2006 (ΦΕΚ 133/Α/28.06.2006) για την «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν.2472/1997», όπως αυτοί ισχύουν κάθε φορά. Η δήλωση των στοιχείων από κάθε Χρήστη για την εγγραφή στο «myaia.gr» και η αποδοχή των Όρων του παρόντος συνεπάγεται τη συγκατάθεση του Χρήστη στη συλλογή και χρήση των προσωπικών του στοιχείων με αποκλειστικό σκοπό την πραγματοποίηση, διασφάλιση, εκτέλεση και προώθηση των υπηρεσιών που παρέχει η Εταιρεία στους Χρήστες της καθώς και την επικοινωνία και ενημέρωση των Χρηστών της. Τα στοιχεία αυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κανέναν τρίτο δίχως την προηγούμενη τήρηση των διαδικασιών που προβλέπονται από το Ν.2472/1997.Η Εταιρεία δεν διαθέτει δημόσια προσβάσιμο κατάλογο με τα προσωπικά στοιχεία των Χρηστών. Η ενδεχόμενη εμφάνιση usernames στην Ιστοσελίδα εξυπηρετεί τους παραπάνω σκοπούς απαραίτητους για τη λειτουργία της Εταιρίας. Προσωπικά στοιχεία Χρηστών μπορούν να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές μετά από νόμιμο αίτημα τους και πάντοτε στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας. Ο Χρήστης έχει τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης που προβλέπονται στα άρθρα 11 έως 13 του Ν.2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα. Υπεύθυνη για την προστασία πληροφοριών και δεδομένων που δηλώνουν οι Χρήστες στην Ιστοσελίδα, κατά την έννοια του Ν.2472/1997, είναι η ACH WEB Electronic Services τα στοιχεία επικοινωνίας της οποίας παρατίθενται στο τέλος των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων.

Παράδοση - Αποστολή Παραγγελιών

Ο τρόπος αποστολής - παράδοσης των παραγγελιών που γίνονται μέσω της Ιστοσελίδας μας, καθώς και το επιβαρυνόμενο κόστος, θα συμφωνούνται ανά παραγγελία.  Η παράδοση μπορεί να γίνεται με ιδία μέσα ή μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών ή μεταφορών.  Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν καταστροφή ή απώλεια του αποσταλλόμενου προϊόντος, όταν η εταιρία ταχυμεταφοράς είναι επιλογή του πελάτη.


Πολιτική Ακύρωσης και Επιστρoφής

Ο Χρήστης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε εάν πιστεύει ότι αυτό είναι ελαττωματικό, στην οποία περίπτωση θα πρέπει να ειδοποιήσει την ACH WEB Electronic Services εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να το αποστείλει στην έδρα της Εταιρείας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Εάν το προϊόν αποδειχθεί ότι είναι πράγματι ελαττωματικό και το ελάττωμα καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος, η ACH WEB Electronic Services θα αποστείλει στον Χρήστη καινούργιο προϊόν με τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά. Η ACH WEB Electronic Services δεν φέρει καμία ευθύνη για βλάβες που προκλήθηκαν στα προϊόντα από χρήση με μη φυσιολογικό τρόπο, από φυσιολογική φθορά λόγω κανονικής χρήσης ή από υπαιτιότητα.

Για οποιονδήποτε λόγο γίνει επιστροφή χρημάτων, θα επιστρέφεται στον αγοραστή η αξία του προϊόντος και όχι τυχόν μεταφορικά ή τόκοι ή άλλα έξοδα που κατέβαλε ο αγοραστής.

Οποιαδήποτε άλλα θέματα ή Παράπονα

Εάν υπάρχει οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία που χρειάζεστε για εμάς ή την ιστοσελίδα μας,  παρακαλούμε μην διστάσετε να τηλεφωνήσετε ή να μας  στείλετε e-mail. Όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στην σελίδα επικοινωνίας μας.

Αν έχετε οποιαδήποτε παράπονα για την ιστοσελίδα μας ή για κάποιο  προϊόν, παρακαλούμε να μας στείλετε e-mail στο support@myaia.gr, όπου η καταγγελία σας θα εξεταστεί δίκαια και αποτελεσματικά.

ACH WEB Electronic Services

Τηλ: 693 3090901

support@myaia.gr